Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Şedinţă, marţi, la Câmpia Turzii. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 457 din 31.05.2018, Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă extraordinară pentru marţi, 5 iunie 2018, la ora 15:00.

Programată a se desfăşura în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”, şedinţa are următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea creditelor de angajament pentru Municipiul Câmpia Turzii, în vederea implementării proiectului „Infrastructura de transport public și măsuri pentru mobilitate alternativă în Municipiul Câmpia Turzii”.

Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea creditelor de angajament pentru Municipiul Câmpia Turzii, în vederea implementării proiectului „Îmbunătățirea eficienței energetice a unor clădiri din incinta Liceului Teoretic „Pavel Dan” din Municipiul Câmpia Turzii.

Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea creditelor de angajament pentru Municipiul Câmpia Turzii, în vederea implementării proiectului „Reabilitarea și modernizarea Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu" din Municipiul Câmpia Turzii, Jud. Cluj".

Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

  1. Proiect de hotărâre privind privind aprobareaactualizarii „Programului  anual  de  întreţinere, modernizări şi investiţii pentru anul 2018”,conform „Contractului de delegare a serviciului public pentru construirea, modernizarea, exploatarea şi întreţinerea străzilor, drumurilor, podurilor, a pasajelor rutiere şi pietonale, amenajare, întreţinere şi înfrumuseţare a spaţiilor verzi, montare de mobilier stradal, fântâni arteziene și decorative, statui și monumente, amenajări, dotări, întrețineri locuri de joacă, fitness și skate-park aferente domeniului public și privat al municipiului Câmpia Turzii’’, aprobat prin H.C.L. nr.82 din 26.04.2018.

Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

  1. Proiect de hotărâre privind aprobareatarifelor de preţ pentru lucrări de amenajare, întreţinere fântâni arteziene și decorative, amenajare, dotări, întrețineri locuri de joacă, fitness, skate-park și pentru decapare mecanică prin frezare pentru lucrări de modernizare, reparații şi întreţinere a străzilor, drumurilor, podurilor, a pasajelor rutiere şi pietonale, practicate de S.C. DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A.

Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului referitor la regimul finanțărilor nerambursabile acordate de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii, pentru proiectele de activități sportive, în baza Legii nr.69/2000.

Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS