Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

În atenția fermierilor și deținătorilor de terenuri arabile din Municipiul Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Primăria Municipiului Câmpia Turzii informează deținătorii de terenuri arabile, respectiv fermierii din oraș, ca, în eventualitatea producerii unor fenomene meteorologice nefavorabile care cauzează pagube în culturile proprii, să depună la Registratura Primăriei o sesizare privind situația dezastrului, pentru a se putea interveni în timp util în conformitate cu prevederile legale în materie.

Solicitarea va conține numele și prenumele, adresa, numărul de telefon, precum și locația unde au fost produse pagubele.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS