Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
142 New Articles

Şedinţă extraordinară la Câmpia Turzii

Administraţie
Typography

Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii a fost convocat - prin Dispoziţia 521/06.07.2018 - în şedinţă extraordinară pentru marţi, 10 iulie, la orele 15:00.

Programată a se desfăşura în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”, şedinţa are următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pe anul 2018 și modificarea listei de investiții aferentă.
Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

2. Proiect de hotărâre privind organizarea manifestărilor prilejuite de evenimentul ”Zilele Municipiului Câmpia Turzii”, în perioada 17-19 august 2018.
Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS