Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Primaria Turda anunţă: luni încep lucrările de asfaltare a străzii Ștefan cel Mare!

Administraţie
Tools
Typography

Conform contractului subsecvent nr: 1/14709 din 23.07.2018 și al ordinului de începere a lucrărilor, vor demara lucrările de reabilitare pe Strada Ștefan cel Mare din Municipiul Turda în data de 13.08.2018.

Sectorul de drum care va fi reabilitat se află pe DN 15 din dreptul Colegiului Dr. Ioan Rațiu  până la intersecția cu Strada Fabricii.

Lucrările vor consta în frezarea carosabilului, ridicarea la cotă a căminelor de apă, canalizare, romtelecom și așternerea unui strat de asfalt (uzură BA16) pe toată suprafața carosabilă de aproximativ 19.000 mp.

Rugăm cetățenii să dea dovadă de înțelegere, deoarece circulația va fi restricționată pe două benzi în perioada lucrărilor de asfaltare.

Biroul de Presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS