Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Sun, May
117 New Articles

Închiderea proiectului „Consolidarea capacității instituționale a Primăriei Municipiului Turda prin implementarea sistemului de management al calității”

Administraţie
Typography

Municipiul Turda a implementat proiectul „Consolidarea capacității instituționale a Primăriei Municipiului Turda prin implementarea sistemului de management al calității”, proiect finanțat din Programul Operațional Capacitate Administrativă, cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European.

Obiectivul general al proiectului a fost creșterea capacității instituționale a Municipiului Turda prin introducerea sistemului de management al performanței și calității ISO 9001:2015 în cadrul UAT Municipiul Turda în vederea optimizării proceselor orientate către beneficiari, în concordanță cu Strategia pentru consolidarea administrației publice 2014-2020.

Obictivele specifice ale proiectului au fost următoarele:

  • OS 1: Crearea și operaționalizarea cadrului instituțional necesar pentru implementarea sistemului de management al performantei și calității ISO 9001:2015;
  • OS 2: Implementarea și menținerea unui sistem de evaluare a calității prestațiilor bazat pe indicatori de performanță și management adecvați;
  • OS 3: Modernizarea infrastructurii și a instrumentelor de lucru în scopul eficientizării modului de derulare a activităților confom noului standard implementat;
  • OS 4:  Creșterea nivelului de pregătire, cunoștințe și abilități ale personalului din cadrul Primăriei Municipiului Turda în domeniul managementului calității și performanței instituționale;
  • OS 5:  Dobândirea și menținerea calității de entitate certificată ISO 9001:2015.

Perioada de implementare a proiectului a fost de 8 luni, respectiv 26.01.2018 – 15.09.2018.

Valoarea totală a proiectului a fost de 423.085,46 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă 414.623,75 lei (359.622,64 lei din FSE și 55.001,11 lei din bugetul național), și 8.461,71 lei contribuție din bugetul local.

Ca rezultat major al proiectului a fost implementat la nivelul Municipiului Turda sistemul de management al calității conform standardului ISO 9001:2015. De asemenea, aplicațiile software existente au fost configurate în vederea implementării și alinierii lor cu standardul ISO 9001:2015. Un alt rezultat al proiectului a fost implementarea unei soluții software de raportare și management. Infrastructura hardware și software de bază a fost și ea modernizată, astfel încât toate aplicațiile software să funcționeze la parametri opitimi. Tot prin intermendiul proiectului, cunoștințele și abilitățile personalului din cadrul Primăriei Municipiului Turda au fost îmbunătățite, în vederea sprijinirii măsurilor și acțiunilor vizate de implementarea și menținerea sistemului de management al calității.

Contact:
Manager de proiect,
Apahidean Dorin
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
www.primariaturda.ro

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS