Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

În atenția conducătorilor auto din Municipiul Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Vă reamintim că începând de marți, 23 octombrie 2018, ora 00:00, pe strada Piața Mihai Viteazu din Municipiu va fi instituit un nou sens unic!!!

Fluidizarea traficului rutier, sporirea numărului de locuri de parcare și asigurarea unui climat sigur de circulație rutieră sunt obiective constante ale administrației locale a Municipiului Câmpia Turzii.

Astfel, autovehiculele se vor deplasa pe sensul de mers de la intersecția străzilor Piața Mihai Viteazu și strada Nouă (colțul blocului A142) până la intersecția străzilor Piața Mihai Viteazu și Andrei Mureșanu (după hotelul Tiver).

De asemenea, pentru a crea o alternanță la sensul de circulație de pe strada Piața Mihai Viteazu, sensul unic de pe strada Daciei va fi inversat, astfel că autovehiculele se vor deplasa dinspre Spitalul Municipal “Dr. Cornel Igna”, spre strada. Dr. Ion Rațiu.

 Măsura vine după o perioadă in care traficul din zonă a fost atent monitorizat de comisia de sistematizare a circulației rutiere.

Pentru o edificare suplimentară, vă îndemnăm să consultați schița care însoțește prezentul comunicat.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS