Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Important pentru locuitorii Câmpiei Turzii! Informaţii noi privind contractele de închiriere

Administraţie
Tools
Typography

Primăria Municipiului Câmpia Turzii aduce la cunoștința persoanelor fizice și juridice care dețin contracte de închiriere încheiate cu municipiul Câmpia Turzii pentru:

  • terenuri cu destinația de curți și grădini,  
  • terenuri pe care sunt amplasate chioșcuri,
  • terenuri pe care sunt amplasate garaje,
  • terenuri destinate locurilor de parcare de reședință,
  • spații pentru birouri,
  • spații destinate desfășurării activităților de comert, prestări servicii și producție,

că prin Hotărârea Consiliului Local nr. 20 din 25.10.2018 s-a aprobat prelungirea pe o perioadă de 5 ani a duratei contractelor care expiră la data de 31.12.2018.

Persoanele care doresc prelungirea duratei contractelor sunt rugate să depună o cerere la registratura Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.

Acestea se găsesc atât la registratura instituției, cât și pe website-ul  www.campiaturzii.ro/dosare online/dosare Serviciul Evidența și Gestiunea Patrimoniului.

Vă mulțumim,
Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS