Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Anunţ important transmis de Primăria Turda privind Sărăturile Ocna Veche

Administraţie
Tools
Typography

Miercuri, 6 februarie 2019 Primăria Turda a transmis un anunţ important privind evaluarea de mediu în vederea obţinerii avizului de mediu pentru planul de management care vizează situl Sărăturile Ocna Veche.

Iată anunţul transmis de Primăria Turda este următorul:

Agentia pentru Protectia Mediului Cluj, anunta publicul interesat asupra necesitatii efectuarii evaluarii de mediu in vederea obtinerii avizului de mediu pentru “Implementarea planului de management si a regulamentului Sitului de Importanta Comunitara Saraturile Ocna Veche ROSCI0223 prin Masterplan Bai Sarate, PUZ zona Bai Sarate si SF pentru construirea si dotarea unui centru multifunctional in Baile Turda”, jud. Cluj, titular: Municipiul Turda.

Observatiile si comentariile publicului interestat privind decizia etapei de incadrare se trimit in scris la Agentia pentru Protectia Mediului Cluj, Calea Dorobanţilor nr. 99, bl. 9B, cod 400609, tel. 0264–410722, fax 0264-412914, e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., in zilele de luni – vineri intre orele 08.00-14.00,  in termen de 10 zile calendaristice de la aparitia anuntului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS