Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

La Câmpia Turzii a început curățenia de primăvară, iarna

Administraţie
Tools
Typography

Printr-un comunicat transmis public, administraţia de la Câmpia Turzii anunţă că în municipiu s-a început curăţenia de primăvară. Cel puţin aşa se menţionează în titlul comunicatului, în corpul acestuia renunţându-se la sintagma de primăvară singurele referiri fiind de tipul “vreme favorabile”.

Iată comunicatul administraţiei de la Câmpia Turzii:

Datorită vremii favorabile, automăturătoarea Companiei de Salubritate din Câmpia Turzii și-a început activitatea de măturare și curățare a străzilor. Utilajul este prezent pe străzile Laminoriștilor, 1 Decembrie, dar și în toate cartierele din municipiu.

În paralel cu activitatea automăturătorii, personalul Companiei de Salubritate continuă măturatul și răzuitul manual al bordurilor și al carosabilului, acolo unde nu se poate interveni cu utilajul.

Șoferii care își parchează autoturismele pe domeniul public vor primi înștiințări pe parbrizul mașinii, din partea Companiei de Salubritate cu zilele în care se va interveni pe fiecare stradă, astfel încât aceștia să-și relocheze autoturismele pentru a permite activitatea de curățenie.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS