Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Sun, May
117 New Articles

Şedinţă ordinară joi, 28 februarie, la Câmpia Turzii. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Typography

Prin Dispoziţia 160/22.02.2019 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, forul deliberativ local al municipiului a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 28 februarie 2019 la ora 13.00, şedinţa urmând a se desfăşura în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” din municipiu.

Iată ordinea de zi aşa cum a fost aceasta anunţată de administraţia locală de la Câmpia Turzii:

 1. Evaluarea activităților desfășurate de către Poliția Municipiului Câmpia Turzii în anul 2018.
 2. Raport de activitate al Poliției Locale Câmpia Turzii pentru anul 2018.
 3. Raport privind monitorizarea activității asistenților personali, desfășurată în perioada 01.07.2018 – 31.12.2018.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei, a Statului de funcții și a numărului de personal ale Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Câmpia Turzii şi ale serviciilor publice de interes local.
 5. Proiect de hotărâre privind modificarea inventarului bunurilor care aparțin domeniului public și privat al municipiului Câmpia Turzii.
 6. Proiect de hotărâre privind trecerea a două imobile teren și construcție din domeniul privat în domeniul public al municipiului Câmpia Turzii.
 7. Proiect de hotărâre privind inițierea procedurii de închiriere a suprafeței de 131,42 ha pășune aflată în proprietatea privată a municipiului Câmpia Turzii.
 8. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei tehnice privind dezmembrarea imobilului înscris în CF nr. 55359 Câmpia Turzii.
 9. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei tehnice privind dezmembrarea imobilului înscris în CF nr. 55370 Câmpia Turzii.
 10. Proiect de hotărâre privind transmiterea în folosință gratuită a unei capacități energetice de distribuție a energiei electrice către societatea Nova Power & Gas S.R.L. Cluj-Napoca.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de începere a lucrărilor de construire a locuinței pe terenul care face obiectul contractului de împrumut de folosință nr. 1 din 28.02.2018.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării tarifelor de pescuit care se aplică în cadrul în cadrul Complexului de Agrement „La trei lacuri”, cuprinse la litera E din Anexa nr.2 la Hotărârea Consiliului Local nr.69 din 26.08.2018.
 13. Proiect de hotărâre privind stabilirea componenței echipei mobile pentru intervenția de urgență în cazurile de violență domestică, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii.
 14. Proiect de hotărâre privind aprobarea numărului de beneficiari ai serviciilor oferite de Cantina Socială Câmpia Turzii.
 15. Proiect de hotărâre privind stabilirea taxelor speciale pentru serviciile sociale din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2019.  
 16. Proiect de hotărâre privind aprobarea „Planului de acţiuni sau de lucrări de interes local” ce se vor executa de beneficiarii de ajutor social, în anul 2019, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii.
 17. Proiect de hotărâre privind numirea unei persoane în funcția de administrator și director al societății TRANSPORT LOCAL CÂMPIA TURZII S.R.L.
 18. Diverse.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS