Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Şedinţă ordinară a consiliului local Câmpia Turzii. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 203/22.03.2019 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, forul deliberativ local al municipiului a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 28 martie la ora 13.00, şedinţa urmând a avea loc în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” din municipiu.

Pe ordinea de zi a şedinţei se regăsesc următoarele puncte:

  1. Informare privind activitatea desfășurată de Serviciul Public Local de Evidență a Persoanelor Câmpia Turzii.
  2. Proiect de hotărâre privindnumirea unei persoane în funcția de administrator și director alsocietății TRANSPORT LOCAL CÂMPIA TURZII S.R.L.
  3. Proiect de hotărâre privind modificarea inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al municipiului Câmpia Turzii.
  4. Proiect de hotărâre privind însușirea raportului de evaluare pentru imobilul cabinet medical de kinetoterapie și stabilirea prețului de concesiune.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei unor contracte de închiriere care își încetează efectele pe parcursul semestrului I al anului 2019.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Listei de priorități a solicitanţilor care au acces la locuinţele sociale pentru anul 2019, destinate închirierii, precum şi propunerile privind ordinea şi modul de soluţionare a acestora în Municipiul Câmpia Turzii.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Listei de priorități a solicitanților care au acces la locuințele pentru tineri, destinate închirierii, precum și propunerile privind ordinea şi modul de soluţionare a acestora în Municipiul Câmpia Turzii, depuse până la data de 14.03.2019.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea schimbului de locuinţe pentru tineri,destinate închirierii între titularii contractelor de închiriere nr.1/08.01.2015şi nr.17/13.04.2017.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobareaatribuirii unui container modular tip locuință, aflat în domeniul public al Municipiului Câmpia Turzii, ca locuinţă de necesitate, unui număr de două persoane fără adăpost.
  10. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 37 din 24.03.2011 privind constituirea, organizarea și funcționarea Comisiei locale de ordine publică a municipiului Câmpia Turzii.
  11. Proiect de hotărâre privind mandatarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ECO-METROPOLITAN Clujîn vederea realizării demersurilor necesare pentru organizarea, gestionarea și coordonarea activității de valorificare materială și energetică a fluxului de deșeuri de ambalaje din deșeurile municipale, împreună cu deșeurile municipale din aceleași materiale, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.74/2018, aprobată prin Legea nr.31/2019.
  12. Diverse.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS