Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

A fost finalizată asfaltarea drumului județean 103M Vâlcele – Rediu – Aiton

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a finalizat așternerea de covor asfaltic pe drumul judeţean 103M Vâlcele - Rediu - Aiton.

Derulate în cadrul programului de lucrări ce vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere a județului, lucrările de asfaltare au vizat un tronson în lungime de 8,1 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 8+100.

Prin asfaltarea acestui sector de drum, forul administrativ județean a avut drept principal scop asigurarea unei circulaţii normale şi în condiţii de siguranţă precum şi oferirea pentru locuitorii din zonă a unui acces rapid către drumul național DN 1, pe direcția Vâlcele sau către Centura ocolitoare și municipiul Cluj-Napoca, pe direcția Aiton - Gheorgheni (DJ 103G).

Biroul de presă
17 aprilie 2019

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS