Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Şedinţă extraordinară pentru buget la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Forul deliberativ local al Câmpiai Turzii a fost convocat în şedinţă extraordinară prin Dispoziţia 264/19.04.2019 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, şedinţă pe a cărei ordine de zi se află două proiecte de hotărâre.

Programată a se desfăşura marţi, 23.04.2019 în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privindaprobarea utilizării unor părți din excendetul bugetului local și al activităților autofinanțate rezultate la închiderea exercițiului bugetar aferent anului 2018
  2. Proiect de hotărâre privindaprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2019.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS