Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Europarlamentarele se apropie. Organizarea şi desfăşurarea, reglementate prin dispoziţii ale administraţiei turdene

Administraţie
Tools
Typography

Înainte de alegerile europarlamentare de pe 26 mai anul curent, administraţia locală turdeană a transmis nu mai puţin de trei dispoziţii care să  reglementeze unele aspecte privind organizarea şi desfăşurarea scrutinului pe raza municipiului Turda.

Cele trei dispoziţii sunt menţionate mai jos şi pot fi accesate şi consultate în format pdf cu un click pe titlul fiecăreia din lista de mai jos:

  1. dispozitie privind stabilirea locurilor pentru panurile de afisaj
  2. dispozitie privind stabilirea numarului de ordine pe panourile de afisaj
  3. Dispoziţia Primarului Municipiului Turda cu nr. 484/25.04.2019 privind delimitarea şi numerotarea secţiilor de votare organizate pe raza administrativ-teritorială a municipiului Turda în vederea desfăşurării alegerilor europarlamentare din data de 26 mai 2019
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS