Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Programul Festivalului Peștelui a suferit modificări. Vezi despre ce e vorba!

Administraţie
Tools
Typography

Anunţat deja cu câteva zile în urmă, programul celei de-a doua ediţii a Festivalului Peştelui de la complexul La Trei Lacuri de la Câmpia Turzii suferă primele modificări (deocamdată nu se ştie dacă vor mai apărea şi altele, însă dacă vor fi, vi le vom anunţa în măsura în care suntem anunţaţi şi noi).

Astfel, aşa cum anunţă administraţia de la Câmpia Turzii, “din motive obiective” activităţile interactive pentru copii - karaoke, ateliere creative, dans, concursuri - care, potrivit programului anunţat în prima fază, erau programate a se desfăşura iniţial sâmbătă, 18 mai, între orele 10.00 şi 15.00, vor avea loc abia a doua zi, duminică, 19 mai, între aceleaşi ore.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS