Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Unirea Mică la Câmpia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

Piaţa Tricolorului din Câmpia Turzii a fost marţi, 24 ianuarie, locul de întâlnire al celor care au dorit să sărbătorească Unire Principatelor şi, prin Hora unirii, să marcheze împrinirea a 158 de ani de la fericitul eveniment.

Chiar viceprimarul Szabó Róbert postase, în prima parte a zilei, un mesaj prin care invita locuitorii municipiului la eveniment: “Primăria Câmpia Turzii invită locuitorii municipiului, ASTĂZI, 24 ianuarie 2017, cu începere de la ora 12.00, în PIAȚA TRICOLORULUI, alături de Fanfara Promenada, Ansamblurile folclorice Mugurelul şi Ardeleana, să participe la HORA UNIRII.”.

Chiar şi primarul Dorin Lojigan invitase cetăţenii printr-un comunicat de presă la acelaşi eveniment, invitaţie încheiată cu “Vă așteptăm să aniversăm împreună 158 de ani de la Unirea Principatelor Române!”.

Astfel, Piaţa Tricolorului a fost plină de cetăţeni, de la mic la mare, care s-au prins în Hora Unirii pe acordurile fanfarei Promenada.

Credit foto: Ionel Ignat

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS