19
Thu, Apr
173 New Articles
×

Message

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook

Check this page in Facebook Object Debugger to reload cache

og:title - La Turda s-a inaugurat Târgul de Paște Turda 2017
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/actual/21-eveniment/5609-la-turda-s-a-inaugurat-targul-de-paste-turda-2017
og:site_name - AGORA MEDIA

La Turda s-a inaugurat Târgul de Paște Turda 2017

Eveniment
Typography

Primăria Municipiului Turda organizează în perioada 10 - 14 aprilie 2017, Târgul  de Paște, în zona centrală pietonală.

Inaugurarea târgului a avut loc luni, 10 aprilie, la miezul zilei, în prezenţa expozanţilor,a amicilor artişti dar şi a cetăţenilor prezenţi la eveniment.

Pe parcursul târgului administraţia îi invită pe turdeni să se bucure de cadourile de Paşte, de ouă încondeiate, bijuterii, piese vestimentare, decoraţiuni, produse de patiserie şi multe alte obiecte tradiționale, realizate prin tehnici inedite.

“Târgul handmade cu daruri de Paște reprezintă un prilej pentru ca artiștii în domeniu să își pună în valoare imaginația și priceperea, iar clienții vor putea alege obiecte deosebite, la prețuri accesibile pentru fiecare buzunar și cadouri dintre cele mai inedite” arăta administraţia turdeană într-un comunicat pe care îl încheia cu: “Vă așteptăm cu drag!”.

La momentul inaugurării târgului, cei prezenţi în zona pietonală a municipiului s-au putut bucura de micuţii de la ansamblul folcloric “Muguri de pe Arieş” - pregătiţi de instructorul Vasile Baciu - copii care au încântat prin jocurile populare, precum şi de grupul de mici dansatoare care se pregătesc la Clubul Copiilor Turda, sub îndrumarea instructorului Dana Heller.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS