Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Lupi liberi prin centrul Turzii?! | VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

Un şofer care conducea pe strada Libertăţii din Turda în urmă cu câteva zile a reuşit să capteze pe camera video de bord a autovehiculului nişte imagini care ridică mai multe semne de întrebare.

Chiar dacă imaginile sunt neclare şi sunt doar câteva fracţiuni de secundă, reacţia care se distinge din vocea şoferului (sau a unuia dintre pasageri) este cât se poate e clară.

Conform datei şi orei imprimate pe imaginile surprinse de camera video, incidentul a avut loc în seara zilei de joi, 20 aprilie 2017 aproape de orele 20:00.

Persoana care ne-a trimis imaginile ne scria: “Buna. Deja mai multe persoane sustin ca au vazut 2 lupi in Turda . Cineva de la Cluj i-a filmat si a sunat si la polite dar se pare ca nu se intampla nimic inca”.

Vă invităm să vedeţi imaginile surprinse de clujeanul Darius Moldovan şi să încercaţi să apreciaţi şi dumneavoastră...

Totuşi, aşa cum reiese şi din mesajul primit, care este atribuţia autorităţilor în acest sens, mai ales că acum camerele de luat vederi montate în diverse zone în oraşe nu sunt un lux şi chiar ar putea fi folosite?

UPDATE

Se pare că imaginile de mai sus nu sunt singurele... Un turdean - Claudiu Ghib - utilizator al reţelei de socializare facebook, a postat, în contul său, imagini cu două patrupede similare încă de la începutul lunii octombrie a anului trecut, imagini care au stârnit o dezbatere şi la acel moment. Iată imaginile:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS