Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cristian Matei, de 9 mai, la Turda: “Doar împreună rămânem şi suntem o forţă” | VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

În discursul său cu ocazia sărbătoririi evenimentelor care au avut loc la 9 mai de-a lungul istoriei României, primarul Cristian Matei a adresat un mesaj turdenilor: “să rămânem o echipă”.

Referindu-se la tripla semnificaţie a datei de 9 mai pentru istoria României - 9 mai 1877, 9 mai 1945 şi 9 mai 1950 - Cristian Matei a ţinut să sublinieze importanţa ideei de echipă mai ales în contextul european în care ne găsim la momentul actual.

Vedem acum cât de important este fiecare actor, cât de multă consistenţă şi greutate are termenul «echipă»” spunea primarul municipiului Turda în alocuţiunea sa, continuând: “Toate aceste reuşite istorice şi nu numai au fost realizate în echipă. Mesajul meu pentru voi astăzi dragi turdeni este să rămânem o echipă. În această triplă sărbătoare în care este vorba de oameni care au avut curaj şi care şi-au unit forţele într-un scop comun se cuvine să reflectăm asupra acestei idei şi să ne amintim mereu că doar împreună, unii alături de alţii, rămânem şi suntem o forţă”.

Discursul primarului turdean a fost precedat de intonarea imnurilor României şi al Uniunii Europene, dar şi de un moment religios oficiat de un sobor de preoţi în faţa catedralei ortodoxe din Turda, zonă în care au şi avut loc manifestările dedicate evenimentelor care au avut loc la 9 mai.

După depunerea de coroane din partea municipalităţii turdene, toţi cei prezenţi au fost invitaţi să asiste la defilarea Gărzii de Onoare, moment primit cu aplauze de oficialităţi şi simpli cetăţeni deopotrivă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS