Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Accident pe strada Lianelor, în Turda. Şoferului i s-a făcut rău la volan | FOTO

Eveniment
Tools
Typography

Azi, 12 mai, în jurul orelor prânzului, pe strada Lianelor din Turda a avut loc un accident de circulaţie.

Cauza evenimentului rutier a fost starea de sănătate a şoferului. Potrivit martorilor, şoferului care conducea autoutilitara marca fiat pe sensul unic de pe strada Lianelor i s-a făcut rău la volan şi a pierdut controlul asupra autovehiculului, astfel acroşând două autoturisme parcate regulamentar, un autoturism marca Ford şi un autoturism marca Opel.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de pompieri şi un echipaj al serviciului de ambulanţă.

În vârstă de 32 de ani, şoferul care a provocat accidentul a fost preluat imediat de echipajul de la ambulanţă şi i s-au acordat îngrijiri la faţa locului, după care a fost transportat la unitatea spitalicească.








BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS