Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

“Zâmbet de copil” - Spectacol de final de an şcolar 2016-2017 organizat de Clubul Copiilor Turda

Eveniment
Tools
Typography

Miercuri 7 iunie, pe scena Teatrului “Aureliu Manea” Turda a avut loc spectacolul de final de an scolar ,,Zambet de copil" organizat de Clubul Copiilor Turda.

Si-au dat concursul elevii cercurilor artistice din cadrul clubului, elevi ai cercurilor: Formatie Instrumentala, Gimnastica si Balet-Dans-modern, sub indrumarea profesorilor de specialitate: Farcas Cristian Burean Felicia si Heller Daniela.

Au intrat pe scena prescolarii de la Gradinita ,,Dr.I.Ratiu" precum si elevi ai scolilor si liceelor din intregul oras.

Spectacolul a debutat cu un numar muzical iar publicul spectator a fost animat cu momente de exceptie. Au urmat o multitudine de  stiluri de dans, cu coregrafii spectaculoase si costume din cele mai diverse. Tinerii dansatori ne-au incantat pe diferite ritmuri muzicale: de la disco la dans modern, de la dans tematic: cu mingi, palarii, viori si panglici la dans de caracter: grecesc, indian si chinezesc. Nelipsite au fost stilurile mult indragite de cei mari: hip-hop, dansul contemporan, gimnastica acrobatica si minunatele majorete care au incheiat spectacolul.

Copiii au fost sustinuti si incurajati cu  aplauze si felicitari pentru efortul depus iar la sfarsitul spectacolului, munca le-a fost rasplatita cu dulciuri.

In speranta ca programul nostru a incantat si a adus zambetul pe buze unui public minunat, multumim tuturor celor care au fost prezenti, ne-au urmarit si sustinut cu interes in acest spectacol!

Multumim si transmitem felicitari tuturor copiilor care au participat la concursuri in acest an scolar si au obtinut rezultate deosebite felicitari pentru talentul si pasiunea de care au dat dovada, multumim parintilor care ne-au sustinut si nu in ultimul rand profesorilor care  s-au implicat in acest  act artistic cu multa daruire!

Felicitari tuturor!

Mai multe imagini de la eveniment pot fi vizionate şi în galeria foto.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS