23
Wed, May
156 New Articles
×

Message

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook

Check this page in Facebook Object Debugger to reload cache

og:title - Mesajul lui Răzvan Turcu a fost citit de Daniel Buzdugan pe scena ZMT 2017 | VIDEO
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/actual/21-eveniment/6169-mesajul-lui-razvan-turcu-a-fost-citit-de-daniel-buzdugan-pe-scena-zmt-2017-video
og:site_name - AGORA MEDIA
og:image - images/zzz-upload/2017/08/video/zmtRazvan-vLink.jpg

Mesajul lui Răzvan Turcu a fost citit de Daniel Buzdugan pe scena ZMT 2017 | VIDEO

Eveniment
Typography

Cunoscut opiniei publice din zona Turda - Câmpia Turzii în urma unui eveniment nefericit în care a fost implicat - un accident rutier - tânărul Răzvan Turcu a fost prezent pe scena Zilelor Municipiului Turda înainte de încheierea seriei de evenimente dedicate turdenilor.

La opt luni de la evenimentul nefericit în care a fost implicat în iarna anului trecut, Răzvan Turcu a postat pe reţeaua de socializare un mesaj-apel, prin care se adresa tinerilor în special, un mesaj în care voia să le atragă atenţia celor cu vârste apropiate de a sa cât de importantă este relaţionarea copiilor cu familia.

Mesajul postat online de tânărul Răzvan a fost citit de prezentatorul Daniel Buzdugan pentru ca, încă odată, acesta să ajungă şi mai bine la urechile celor cărora le era adresat:

Momentul a fost unul emoţionant, dar apreciat de cei prezenţi la scenă în seara de duminică, 13 august.

De asemenea, momentele trăite de turdeanul Răzvan Turcu pe scena evenimentului a fost surprinse de tânăr printr-o altă postare pe aceeaşi reţea de socializare:

Mulțumesc! Mulțumesc in primul rând, domnului Daniel Lăcătuș pentru că a făcut posibilă această "deplasare". Mulțumesc domnului primar pentru că mi-a dat acceptul sa fiu acolo.Multumesc doamnei Nemethi Dana pentru sprijinul "special" !Mulțumesc domnului Daniel Buzdugan pentru "surpriză" aceasta! Și mulțumirile ar putea continua zile in șir. Am fost copleșit de emoții când am vazut mulțimea de oameni care îmi striga numele, nu am crezut niciodata ca orașul Turda poate avea atâtea suflete frumoase. Sper doar că nu a fost în zadar acest efort, și că măcar unii din voi, cândva o să vă aduceți aminte de mine și o să vă gândiți de doua ori înainte să faceți ceva!

A ,da! Și mulțumesc băiețiilor de la securitate pentru confort și domnului din echipa de evenimente pentru suc!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS