Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Rotary Câmpia Turzii a organizato tabără de creaţie pentru artişti

Eveniment
Tools
Typography

"Asociatia Club Rotary Câmpia Turzii în parteneriat cu Asociaţia Artiştilor Plastici Câmpia Turzii a organizat în perioada 1-3 septembrie 2017 o tabără de creaţie şi recreaţie, de week-end.

Tabăra a avut loc la Pensiunea “Cetina” din localitatea Caps, comuna Valea Ierii şi a avut ca scop promovarea culturii româneşti, a potenţialului turistic al zonei şi, nu în ultimul rând,  a facilitat întâlnirea artistilor plastici din zona Campia Turzii pentru a lucra împreună şi a împărtăşi cunoştinţe şi tehnici artistice. Tabăra a gazduit 24 de persoane si a cuprins ateliere de perfecționare în pictură şi sculptură. Tabăra a fost un loc propice creaţiei, schimbului de idei şi învăţării, o adevărată academie liberă.

Fiecare artist plastic participant la aceasta tabara a donat Clubului Rotary Campia Turzii cate o lucrare, sumele obtinute in urma valorificarii acestora vor fi folosite in actiunile caritabile viitoare ale clubului nostru.

Evenimentul se înscrie în seria de proiecte pe care Asociatia Club Rotary Câmpia Turzii şi le-a propus pentru promovarea artei creative in localitatea noastra.

Adrian Mischian
Presedinte Asociatia Club Rotary Câmpia Turzii"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS