Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

FOTO/VIDEO: Detalii privind accidentul de pe strada Ştefan cel Mare din Turda

Eveniment
Tools
Typography

Azi, în jurul orei 13.00, pe strada Ştefan cel Mare din Turda, vis-a-vis de magazinul Agroliv, a avut loc un accident de circulaţie care, la prima vedere, părea ceva mai bizar: un autoturism Skoda sărise de pe şosea peste bordură pe trotuarul îngust aflat la difernţă de nivel de partea carosabilă.

Rămas pe roţi şi fără avarii mari, autoturismul surprinsese o femeie în vârstă care se afla pe troturar.

Din informaţiile celor de la faţa locului, conducătoarea auto a autoturismului Skoda - care circula regulamentar pe banda întâi de circulaţie pe direcţia Câmpia Turzii - Cluj-Napoca - s-ar fi precipitat şi a virat brusc dreapta în momentul în care şoferul unui autoturism Volkswagen - care circula în aceeaşi direcţie de mers dar pe banda a doua - ar fi virat, la rândul său, dreapta pentru a face loc unei ambulanţe care venea având semnalele luminoase şi sonore în funcţiune.

La momentul la care am ajuns noi la faţa locului, o ambulanţă părăsea locul accidentului, pe loc rămânând, totuşi, maşina echipajului de pompieri care aveau grijă de femeia în vârstă accidentată, încercând să o scoată pe aceasta dintre autoturismul Skoda şi gard.

Ulterior a sosit maşina echipajului biroului circulaţie a Poliţiei Turda dar şi o altă ambulanţă.

După ce victima a fost eliberată şi aşezată pe targă de către echipajul de pompieri împreună cu echipajul celei de-a doua ambulanţe, femeia a fost transportată la spital.

Potrivit precizărilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj pentru publicaţia inturda.ro, femeia accidentată este în vârstă de 79 de ani, conducătorul autoturismului Volkswagen are vârsta de 45 de ani şi este din comuna Moldoveneşti iar conducătoarea autoturismului Skoda este în vârstă de 38 de ani şi are domiciliul în Cluj-Napoca.

Cercetările sunt efectuate pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.









Vezi şi video!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS