Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Ziua Mondială a Teatrului la Turda. Ce spectacole puteţi viziona

Eveniment
Tools
Typography

Astăzi, de Ziua Mondială a Teatrului, va invităm să va luați bilete la spectacolele Teatrului Aureliu Manea Turda la reducere pentru toată lumea și pentru toate vârstele, 10 lei un bilet la orice spectacol.

"Mulţi sunt cei care spun că teatrul nu schimbă sau nu poate schimba nimic din toate acestea. Dar teatrul nu va pleca. Pentru că teatrul e un loc, sunt tentat să spun un refugiu. Unde oamenii se adună şi formează instantaneu comunităţi. Aşa cum am făcut dintotdeauna. Toate teatrele sunt de mărimea primelor comunităţi umane, de la 50 până la 14.000 de suflete. De la o caravană nomadă la o treime din Atena antică.”

Simon McBurney, Marea Britanie
Actor, scriitor, regizor de teatru şi co-fondator Théâtre de Complicité (Europa)

Așadar, în această săptămână vă așteptăm la spectacolul „Treisprezece” în regia lui Radu Botar, joi 29 martie ora 19.00. Un one man show cu actorul Cornel Miron. Atunci când, de treisprezece luni de zile, pluteşti în derivă măcinându-ţi pasiunea într-o nesfârşită aşteptare a unui miracol salvator, care ar trebui să ţină de firesc, este greu să te menţii într-un echilibru emoţional. Şi atunci artistul din povestea noastră jonglează ca un acrobat pe sârmă, într-un abia controlat râsu’ – plânsu’, cu dorinţa de a-şi împlini visul şi spaima de a nu se rata definitiv.

Sâmbătă, încheiem luna martie cu un vis. „Visul unei nopți de vară”de W. Shakespeare, regia Muriel Manea-Jakab. Un vis populat de zei și muritori, de duhuri, spiriduși și zâne în interpretarea actorilor turdeni plini de entuziasmul acestui vis feeric.

Iar duminică, 01 aprilie, de Ziua Păcălelilor, cei mici sunt invitați la spectacolul „Pinocchio” – în regia lui Muriel Manea-Jakab, povestea baiețelului de lemn căruia îi crește nasul dacă minte.

Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro

Biroul de presă
Teatrul Aureliu Manea Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS