Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Șapte ani de la prima ediție a Târgului Produs de Cluj

Eveniment
Tools
Typography

Asociația Produs de Cluj, structură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a aniversat, la finele săptămânii trecute, șapte ani de la prima manifestare expozițională care a devenit, în timp, cel mai fain târg din Ardeal. Sărbătoarea a coincis cu cea de-a șaptea ediție a evenimentului derulat la Dej.

„Când am demarat proiectul Produs de Cluj ne-am dorit să sprijinim micii întreprinzători clujeni, valoroşi ca şi articole realizate, dar insuficient de puternici financiar şi logistic pentru a se promova singuri. Dacă prima ediţie se desfăşura în parcarea unui hipermarket, în prezent scenă ne sunt mai toate oraşele mari din Transilvania iar acum ne pregătim să trecem munţii pentru a ne prezenta şi în Oltenia. Între timp, am mai fost prezenţi în Marea Britanie, Franţa, Germania, Polonia şi Serbia, ceea ce nu e puţin pentru o organizaţie sprijinită doar de autorităţile administraţiei publice judeţene. Suntem mulţumiţi de munca noastră, le suntem recunoscători partenerilor noştri pentru că ne sunt aproape şi ne dorim ca acest proiect să continue să fie de folos comunităţii micilor întreprinzători clujeni, mulţi ani de acum înainte”, a declarat domnul Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Organizat de Asociaţia Produs de Cluj cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj şi în parteneriat cu Primăria Dej, târgul de la Dej a fost a 76-a manifestare expozională desfăşurată în cei şapte ani de activitate ai asociaţiei. Au fost prezenţi peste 70 de expozanţi, parteneri tradiţionali ai organizaţiei, dar şi invitaţi speciali de la Bistriţa, reuniţi în asociația Produs de Bistriţa-Năsăud, „sora” mai mică a entității clujene. Miile de vizitatori prezenţi la Dej au achiziţionat produse lacatate şi de carmangerie, uleiuri presate la rece, miere de albine, dulceţuri şi sucuri naturale, turtă dulce, prăjituri şi ciocolată de casă, dar şi produse de artizanat. Ca de obicei, lumea s-a adunat seara în centrul oraşului şi a asistat la spectacolele de folclor susţinute de marii artişti clujeni şi de tinerii promiţători care au ales calea cântecului popular.

Următoare ediţie a Târgului Produs de Cluj se va desfăşura la Floreşti, între 22 şi 24 iunie.

Biroul de presă
18 iunie 2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS