23
Wed, May
156 New Articles

Ziua de 22 martie a devenit Ziua mondială a Apei în urma hotărârii din 1992 adoptată la Conferința Națiunilor Unite asupra mediului înconjurător de la Rio de Janeiro. Ziua Mondială a Apei se celebrează  în fiecare an cu scopul de a atrage atenţia asupra unei resurse naturale vitale pentru viaţă şi mijloacele noastre de existenţă dar și asupra necesității de a lua măsuri pentru a face față crizei apei.

Participarea Consiliului Județean Cluj la Târgul Internațional de Turism (ITB) de la Berlin 2018 a fost un adevărat succes în ceea ce privește promovarea obiectivelor cultural-turistice și a zonelor de interes pentru germanii care intenționează să-și petreacă vacanțele în România. Standul județului Cluj a fost asaltat de vizitatorii târgului, aceștia solicitând informaţii despre oportunitățile pe care le au la dispoziție pentru a-și organiza viitoarele sejururi.

Sfârşitul de săptămână a fost unul de sărbătoare pentru toţi cei care formează familia “Arhivatorul”, împlinirea a doi ani de activitate a firmei fiind un bun prilej de recompense şi felicitări dar şi de motivare a celor implicaţi în viitoarea evoluţie a firmei.

În 2018, Cluj-Napoca e Capitala mondială a matematicii. Inspectoratul Școlar Județean Cluj a lansat public astăzi, 26.01.2018, evenimentul Olimpiada Internaţională de Matematică 2018 (IMO 2018), în prezenţa înalţilor reprezentanţi ai co-organizatorilor evenimentului: Ministerul Educaţiei Naţionale şi Societatea de Ştiinţe Matematice din România. Conferinţa de lansare a avut loc în sala de conferinţe a      Cluj-Arena,  de la ora 11, în prezenţa a peste 200 de reprezentanţi ai partenerilor şi ai instituţiilor implicate.

More Articles ...