Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Drapelul a fost coborât la Câmpia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

La Câmpia Turzii, data de 26 iunie pare să fie una extrem de importantă având în vedere că administraţia locală s-a preocupat de marcarea Zilei Drapelului Naţional al României.

Primul moment în vederea sărbătoririi care are loc pe data de 26 iunie a avut loc sâmbătă, 25 iunie 2016 în Piaţa Tricolorului - zona din apropierea Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii.

Potrivit desfăşurătorului premergător manifestărilor, sâmbătă, 25 iunie, a avut loc întâlnirea participanţilor în Piaţa Tricolorului şi intrarea în dispozitiv a gărzii de onoare şi a gărzii purtătoare a drapelului României.

Potrivit desfăşurătorului anunţat de administraţia de la Câmpia Turzii, tot sâmbătă a avut loc ceremonialul de coborâre a drapelului României, desprinderea de catarg şi introducerea în biserică în vederea evenimenteleor de a doua zi, 26 iunie.

În afară de reprezentanţi ai Armatei Române, la evenimentul de la Câmpia Turzii au mai fost prezenţi şi reprezentanţi ai administraţiei locale, printre care noi consilieri locali, noul viceprimar şi aşa mai departe.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS