Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cauza cea mai probabilă a accidentului de la Turda este neacordarea de prioritate | FOTO/VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

În după-amiaza zilei de 2 februarie 2017, pe strada Ştefan cel Mare din Turda a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate două autoturisme, dintre care unul - cu volan pe dreapta - avea număr de înmatriculare de Marea Britanie.

Încidentul rutier s-a produs în zona intersecţiei dintre strada Ştefan cel Mare cu strada Petru Rareş.

Conducătorul autoturismului Dacia era oprit lângă axul drumului cu direcţie spre Câmpia Turzii şi încerca să execute viraj stânga pentru a intra pe strada Petru Rareş. Dinspre Câmpia Turzii (din sens opus celui pe care se afla oprit autoturismul Dacia) se deplasa autoturismul ford înmatriculat în Marea Britanie.

Cea mai plauzibilă explicaţie este că şoferul autoturismului Dacia a executat viraj stânga fără să acorde prioritate autoturismului Ford, care se deplasa regulamentar, cele două autovehicule intrând astfel în coliziune.

După producerea evenimentului, unul din poliţiştii aflaţi la faţa locului ne-a spus, neoficial, că încă se efectuează cercetări pentru determinarea cauzelor exacte care au dus la producerea accidentului.

De asemenea, tot acelaşi poliţist a spus că singura persoană care a fost transportată la spital a fost şoferul autoturismului Dacia.

Pe de altă parte, unul din martorii aflaţi la faţa locului spunea că l-a văzut pe şoferul autoturismului Dacia ieşind “pe picioarele lui” din maşină însă, cu toate acestea, a fost preluat de un echipaj SMURD şi dus la unitatea spitalicească pentru investigaţii suplimentare având în vedere că şoferul acuza dureri în zona spatelui.

În urma impactului violent autoturismul Dacia a fost întors pe celălalt sens de mers în timp ce autoturismul Ford a fost proiectat într-un gard din plăci de beton, norocul celor aflaţi în autoturismul Ford fiind că au trecut la foarte puţină distanţă de un stâlp de electricitate pe care, dacă l-ar fi lovit, urmările ar fi putut fi altele.

Mai jos aveţi imagini de după producerea evenimentului, fragmentul de video live pe care l-am transmis de la faţa locului plus încă alte câteva cadre înaintea transmisiei live.











BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS