19
Thu, Jul
140 New Articles
×

Message

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook

Check this page in Facebook Object Debugger to reload cache

og:title - Comunicat: Administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii este preocupată de soarta oamenilor străzii
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/actual/22-social/6902-comunicat-administratia-locala-a-municipiului-campia-turzii-este-preocupata-de-soarta-oamenilor-strazii
og:site_name - AGORA MEDIA

Comunicat: Administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii este preocupată de soarta oamenilor străzii

Social
Typography

Având în vedere scăderea temperaturii pe timpul nopții, executivul local al Municipiului Câmpia Turzii, prin intermediul Serviciului Public Local de Asistență Socială, a pus la dispoziția oamenilor fără locuință adăposturi provizorii.

Acestea sunt amenajate în incinta locuințelor modulare, situate pe strada Vasile Goldiș. Momentan sunt cazate patru persoane.

Agenții de Poliție Locală care efectuează misiuni de patrulare pe perioada nopții au sarcina ca, în eventualitatea în care depistează persoane fără locuință, să le identifice și să le transporte la adăposturile provizorii amintite.

Pe lângă cazare, persoanele în cauză beneficiază și de alte servicii de asistență socială, prevăzute de legea 292/2011.

„Fiecare cetățean al comunității noastre este important în mecanismul denumit – societate, astfel că nu putem să rămânem impasibili la situația periculoasă pe care expunerea la temperaturi reci o poate genera pentru persoanele fără adăpost.”, a declarat edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS