Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Un zâmbet, în Săptămâna Mare, pentru 58 de familii nevoiașe din Municipiul Câmpia Turzii

Social
Tools
Typography

În Joia Mare, administraţia locală a Municipiului Câmpia Turzii, prin Serviciul Public Local de Asistență Socială, a distribuit produse alimentare şi de curăţenie pentru un număr de 31 de familii aflate în dificultate.

Este vorba despre persoane care nu au venituri şi nici posibilitatea de a accesa o sursă de existenţă în scurt timp şi care sunt în evidenţa Serviciului Public de Asistenţă Socială cu planuri de servicii în implementare.

Produsele distribuite provin de la Asociația Crucea Rosie. Tot astăzi, în cadrul protocolului de colaborare cu ADRA, 27 de familii au primit ajutorul lunar constând in alimente.

Protocolul stipulează că aceste familii care au în îngrijire copii cu rezultate bune la învăţătură, dar întâmpină dificultăţi financiare sunt sprijinite pe parcursul unui an cu produse alimentare, de igienă si rechizite in valoare de 150 lei/familie/luna.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS