Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Sun, May
111 New Articles

Amplă campanie de susținere a copiilor cu dizabilități din Câmpia Turzii

Social
Typography

În ziua de marți, 4 decembrie, ora 16:00,  Palatul Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii va găzdui lansarea campaniei „SINGURA DIZABILITATE ESTE O ATITUDINE GREȘITĂ”, implementată de Primăria Municipiului Câmpia Turzii, în parteneriat cu Asociația Pro Assisto din Câmpia Turzii.

Lansarea campaniei se va face concomitent cu expoziția „Metamorfoză” a Asociației Artiștilor Plastici din municipiu, iar durata de implementare a acesteia se întinde pe aproape un an, din luna decembrie 2018, până în noiembrie 2019, având un buget total de 3100 de lei.

În total, vor avea loc 6 activități, pe durata implementării proiectului, în care vor fi angrenați 40 de copii cu nevoi speciale din Câmpia Turzii, dar și 100 de tineri al căror rol va fi acela de conștientizare a problemelor cu care se confruntă semenii lor, mai puțin norocoși.

Obiectivele campaniei sunt:

  • Conștientizarea comunității cu privire la nevoia de integrarea socială a copiilor și tinerilor cu dizabilități
  • Responsabilizarea comunității privind implicarea activă în procesul de integrare socială a copiilor și tinerilor cu dizabilități
  • Recunoașterea potențialului propriu al fiecărui copil și tânăr cu dizabilități
  • Valorizarea copiilor și tinerilor cu dizabilități ca posibili cetățeni activi
  • Mobilizarea copiilor și tinerilor cu dizabilități și implicit a aparținătorilor în procesul de integrare socială

Vă așteptăm, dragi cetățeni, la expoziția prilejuită de lansarea acestei campanii speciale, dedicate copiilor cu dizabilități din municipiul Câmpia Turzii!

Împreună suntem puternici, prin solidaritate îi putem ajuta pe cei aflați în nevoie!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS