Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Conferinţa regională a Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice - Cluj-Napoca, 7-8 aprilie

Sănătate
Tools
Typography

- comunicat -
In data de 7-8 aprilie 2016 la Centrul de Cultura Urbana Cluj a avut loc cea de-a V a editie a Conferintei Regionale a Pacientilor cu Afectiuni Hepatice sub coordonarea stiintifica a d-nei psiholog Cerasela Libeg si dl.prof. dr. Vasile Andreica.

Prima zi a Conferintei a fost dedicata prezentarii unor teme care conduc la dezvoltarea atitudinilor pozitive fata de propria persoana, la identificarea si exprimarea gandurilor irationale fata de boala precum si la dezvoltarea comportamentelor de cooperare, prosociale si a abilitatilor de relationare cu ceilalti.

A doua zi a fost dedicate abordarii medicale a afectiunii hepatice fiind prezentate teme privind transmiterea, preventia si tratamentele actuale ale hepatitei cronice virale. De asemenea in aceasta editie a fost abordata o tema noua si anume hepatita la copii, tema sustinuta de dl.dr.Sef de Lucrari Tudor Pop.

Printre invitatii prezenti la eveniment se numara dl.dr.Vasile Grumaz si dl. Deputat Mircea Irimie, vicepresedinte in Comisia de Sanatate din Camera Deputatilor care au ales sa serbeze Ziua Sanatatii alaturi de membrii Asociatiei.

Multumim sponsorilor : BioPredictive, Abbvie, Domeniul Public Turda, precum si colaboratorilor nostrii : Centrul de Cultura Urbana Cluj, Primaria Cluj Napoca, Radio Renasterea, Spitalul Municipal Turda, Asociatia VIVAD, Asociatia Distonia si Asociatia Transplantatilor si Dializatilor din Romania precum si tuturor medicilor specialisti de la Clinica Medicala III – sef lucrari dr. Claudia Hagiu, sef lucrari dr. Adriana Cavasi, asistent universitar dr. Roxana Zaharie, sef lucrari dr. Liliana Dina, conf.dr. Paula Santo, sef lucrari dr. Daniela Matei care si-au rupt din timpul lor pentru a fi si in acest an alaturi de Asociatie. 

Catalina Marginean
Apah-ro Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS