Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Rotary prețuiește femeia

Sănătate
Tools
Typography

In data de 04.03.2017, Club Rotary CT, in colaborare cu laboratorul de citologie vaginala Histopat Invest-dr. Simona Stolnicu, a  desfasurat in cadrul proiectului "Rotary pretuieste femeia" o ampla actiune de depistare a cancerului de col uterin in muncipiul Campia Turzii. 

Echipa care a contribuit la buna desfasurare a acestui screening gratuit a fost alcatuita din: dr. Mahmud Alajmi, farm. Adelaida Haiduc, asistenta Lizelotte Bota, prof. Alexandra Crisan. In cadrul acestei actiuni,  dr.Mahmoud Alajmi a testat in cabinetul sau ginecologic un numar de 79 femei prin metoda frotiului cervical Babes-Papanicolau, urmand ca rezultatele sa fie comunicate si analizate la sfarsitul lunii martie. Scopul acestei actiuni este acela de a veni in sprijinul femeilor care au dorit sa se investigheze, dar din diverse motive nu au reusit si acela de a intocmi o statistica a riscului de aparitie a cancerului de col uterin in randul populatiei feminine din Campia Turzii.

Club Rotary CT doreste ca acest screening sa se desfasoare anual, in luna martie, in semn de omagiu si pretuire adus femeii.

Chiper Doru,
Presedinte RC Campia Turzii
2016-2017

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS