Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Clinicile Dentare Dr. Leahu, investiţie de 350 000 euro în Turda - Prima investiție a rețelei în județul Cluj în 2019

Sănătate
Tools
Typography

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu s-a extins în județul Cluj și a inaugurat vineri, în Turda, cel de-al optulea centru stomatologic. Investiția de 350 000 euro este prima din planul strategic care include această regiune în 2019, urmând deschiderea centrului de excelență regional din Cluj Napoca.

Decizia investițiilor din regiune vine pe fondul creșterii pieței locale cu aproximativ 60% și nivelului ridicat de conștientizare a sănătății dentare din partea populației de aici. Potrivit cifrelor Coface, județul Cluj este, după Capitală, cea mai importantă zonă la nivel național, luând în considerare cifra de afaceri totală de 83,5 milioane lei a celor peste 300 de cabinete active. Nivelul de educație al pacienților este superior și se reflectă în criteriile alegerii medicilor - 86% pe criteriul încrederii, urmat de cel al recomandării – 65%, conform studiului Millward Brown din ianuarie 2019.

 “Vom avea, prin deschiderea clinicii din Turda și spitalului din Cluj Napoca, cea mai importantă prezență a noastră la nivel regional. Deja din cei peste 30% dintre pacienții care vin din toate zonele țării în București pentru serviciile noastre, sunt numeroase persoane din această regiune. Ne dorim să aducem aproape de locuitorii de aici tehnologia de ultimă generație și o echipă multidisciplinară pentru a le oferi tratamente personalizate, rapide și eficiente, dar și soluții la probleme complexe”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu deține, în prezent, opt clinici - cinci centre în București, o clinică în Pitești, una în Timișoara și una în Turda. Cu o echipă de 200 de angajați și un plan de recrutare de încă 100 de persoane, rețeaua are un portofoliu complex de soluții și cazuistică, construit în cei opt ani de existență, pentru câteva zeci de mii de pacienți. Serviciile stomatologice oferite acum şi în Turda vor respecta standardele rețelei.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa www.cliniciledrleahu.ro.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS