20
Fri, Apr
170 New Articles

Agentia de Dezvoltare Nord-Vest pare interesata de... dezvoltare | VIDEO

Administraţie
Typography

Agenţia de Dezvoltare Nord Vest a organizat, pe 5 februarie 2013, o întâlnire cu reprezentanţii administraţiilor locale din zona metropolitană Cluj, o întâlnire care s-a dorit una de lucru.

Primarul comunei Aiton, Nicolae Făgădar, a fost, la rândul său, prezent la întâlnirea Agenţiei de Dezvoltare Nord-Vest. "La întâlnire au participat reprezentanţii zonei metropolitane Cluj. Marea majoritate au fost primari, viceprimari, au fost şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, ai Primăriei municipiului Cluj şi ai unor universităţi de la Cluj", spunea Nicolae Făgădar, precizând că, în cadrul întâlnirii, au fost prezentate axele şi liniile de dezvoltare pentru perioada 2014-2012, "o serie de linii în care se pot întocmi proiecte pentru finanţare europeană, în special pentru zonele rurale".
Apreciind că până în iunie-iulie "vor apărea ghidul şi condiţiile în care se pot întocmi proiecte şi se pot depune", primarul Nicolae Făgădar mărturisea că nu se întrevede o schimbare - pentru 2014-2020 - în ceea ce priveşte modalitatea de întocmire şi depunere a proiectelor, deşi, din partea majorităţii participanţilor, existau propuneri privind simplificarea metodologiei în acest sens.
De asemenea, primarul comunei Aiton preciza că fiecare din reprezentanţii administraţiilor locale prezenţi la întâlnire şi-au prezentat atât proiectele pe care le au în derulare, cât şi pe cele pe care intenţionează să le deruleze în viitorul apropiat sau mediu.
{youtube}RvzXIkWRpTg{/youtube}

Vezi şi pe dailymotion sau vimeo.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS