Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

„Teatru pe Drumul Sarii”, finalizat cu proiecte noi | VIDEO

Diverse
Tools
Typography

Înainte ca spectatorii prezenţi să se bucure şi de cel de-al treilea spectacol programat în cadrul celei de-a doua ediţii a festivalului de teatru şi arte performative "Teatru pe Drumul Sării" de la Turda, directorul Teatrului Municipal Turda - Narcisa Pintea - a ţinut un discurs de încheiere a festivalului.

Mulţumind tuturor celor care s-au implicat în reuşita celei de-a doua ediţii a festivalului - începând cu colegii din teatru, continuând cu sponsirii, cu administraţia locală şi cu partenerii media - Narcisa Pintea a făcut şi un anunţ privind ediţia viitoare.
"La anul, Teatrul Municipal Turda va debuta cu un proiect şi mai mare la «Teatru pe Drumul Sării» pentru că acest festival va avea două sesiuni", preciza Narcisa Pintea explicând: "Prima sesiune se va întâmpla în luna iunie şi va fi festivalul «Drob de Sare» care va fi destinat publicului tânăr, copiilor, pe care vrem să-i formăm ca public matur de mâine, iar în luna octombrie, aşa cum v-am obişnuit, vom reveni din nou pe data de 16 octombrie să sărbătorim Teatrul turdean".

{dailymotion}x1671la_teatru-pe-drumul-sarii-finalul-celei-de-a-doua-editii{/dailymotion}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS