Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Eminescu ramane impasibil pe inca trei carti postale

Diverse
Tools
Typography

Pe 15 ianuarie 2014 s-au împlinit 164 de ani de la naşterea marelui poet român, poetul nostru naţional, Mihai Eminescu. Tot pe 15 ianuarie 2014 s-a sărbătorit şi Ziua Culturii Naţionale.

La fel ca şi în alţi ani, Casa Municipală de Cultură Turda a găsit de cuviinţă să marcheze data de 15 ianuarie prin trei realizarea a trei cărţi poştale care îl reprezintă pe marele nostru poet.
Toate cele trei imagini care îl reprezintă pe Mihai Eminescu sunt variante ale celei "clasice" imaginea poetului cea mai familiară tuturor. Dacă prima dintre imegini este o grafică aparţinând lui Aurel Bordenache, cea de-a doua este o grafică (detaliu) aparţinând lui Mihai Cătrună în timp ce a treia este o acuarelă a Constanţei Abălaşei-Donosă.
Cele trei variante de cărţi poştale au fost distribuite în primul rând celor care au participat ieri seară (15 ianuarie 2014) la evenimentul care a avut loc în sala mare a Primăriei Turda cu începere de la orele 18.00.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS