Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Spectacol la “Teodor Murăşanu”: “Minunata inocență” - poezie și muzică!

T. Murăşanu
Tools
Typography

- comunicat -
Elevii Școlii Gimnaziale ”Teodor Murășanu” Turda au pregătit și prezentat publicului spectator prezent în sala festivă a instituției, în data de 3.03.2017,  un emoționant spectacol de muzică și poezie menit să marcheze aceste prime zile de primăvară. 

Prima etapă a concursului de recitare ”Minunata inocență” (ajuns la ediția cu numărul XIII) s-a împletit în acest an cu secvențe muzicale interpretate de elevi talentați: Anca Mureșan – vioară, Gadiel Petrache – chitară și voce, Maria Rusu și Dalia Petaca – chitară și voce. Acestora li s-a adăugat în final un grup vocal format din elevi ai clasei a V-a.

Concursul de recitare și-a desemnat cu această ocazie premianții: Tania Petrache, Claudia Foia și Timea Major vor reprezenta Școala ”Teodor Murășanu”, de Ziua Mondială a Poeziei, la următoarea etapă a competiției.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS