Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Două săptămâni de educație rutieră la Școala Gimnazială “Teodor Murășanu”, în cadrul proiectului național inițiat de United Way Romania

T. Murăşanu
Tools
Typography

Începând cu 29 mai 2017 , United Way România promovează siguranța rutieră în rândul copiilor și adulților din 80 de orașe din țară printr-un proiect național dezvoltat în parteneriat cu Poliția Română - Direcția Rutieră, Ministerul Educației Naționale și Kaufland România.

Toti elevii claselor  II-VIII de la Scoala Gimnaziala Teodor Murasanu au desfasurat 2 ore de educatie rutiera, în școală s-a constituit o patrulă școlară formată din șase elevi care au învățat să dirijeze circulația rutieră, iar în data de 10 iunie 2017,  copiii au participat în parcarea Kaufland la un concurs cu premii substanțiale oferite de organizatori. Modul de implicare a copiilor si a cadrelor didactice dovedeste că siguranța personală rămâne o component  importantă a educației  nonformale promovate de școala noastră.

Coordonator  proiect: prof.Cristina Buzilă
Director: prof.Gianina-Silvia Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS