Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Şcoala “Teodor Murăşanu” e gazda fotbalului

T. Murăşanu
Tools
Typography

Școala Gimnazială “Teodor Murășanu'' TURDA, în parteneriat cu Inspectoratul  Școlar Județean Cluj, organizează miercuri, 21.02.2018, ora 14.00,  la sala de sport, situată pe strada G. Baritiu, numărul 65, la OLIMPIADA NAŢIONALĂ A SPORTULUI SCOLAR FAZA JUDETEANĂ - FOTBAL - clasele I-IV.

Din dorința domnului Inspector de specialitate Cristian Potora ca faza judeţeană să fie organizată și de alte şcoli din județ, Şcoala “Teodor Murășanu” a fost aleasă pentru acest an școlar iar profesorul Potora Florin  a fost desemnat pentru a se ocupa  de buna desfășurare a acestei competiții.

Școlile participante sunt câștigătoarele fazelor municipale din orasele:Cluj, Turda, Dej, Gherla, Câmpia Turzii și Apahida (câștigătoare faza rurală).

Vă asteptăm cu interes!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS