Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

“Cupa 1 Decembrie 1918” la Şcoala “Teodor Murăşanu”

T. Murăşanu
Tools
Typography

Miercuri, 28 noiembrie 2018, s-a desfășurat, în organizarea Școlii Gimnaziale ”Teodor Murășanu” Turda, ediția a IV-a a competiției de cultură generală și sport ”Cupa 1 decembrie 1918”.

La competiția dedicată Centenarului au participat echipe reprezentând cinci școli: Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu”, Școala Gimnazială ”Andrei Șaguna”, Școala Gimnazială ”Avram Iancu”, Școala Gimnazială ”Mihai Vodă” și  Școala Gimnazială ”Ioan Opriș”.

Competiția a constat în probe de cultură generală (istorie, geografie, biologie, muzică, film, literatură) precum și probe de sport.

După o competiție acerbă, clasamentul final a fost următorul:

  • Premiul I – Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu”
  • Premiul II - Școala Gimnazială ”Andrei Șaguna”
  • Premiul III - Școala Gimnazială ”Avram Iancu”
  • Mențiuni:  Școala Gimnazială ”Mihai Vodă” și  Școala Gimnazială ”Ioan Opriș”.

Toți participanții la concurs au fost premiați de sponsorul competiției: ASA CONS România S.R.L.

Director Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda
Prof. Gianina-Silvia Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS