Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Şcoala “Teodor Murăşanu” îşi deschide poţile

T. Murăşanu
Tools
Typography

Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda organizează  ZIUA PORȚILOR DESCHISE în zilele de 26 februarie 2019 (între orele 12-17) la clădirea din str. Dr.I.Rațiu, respectiv 27 februarie 2019 (între orele 12-17) la clădirea din str. Gh. Barițiu.

Vă așteptăm cu drag!

Înscrierea viitorilor elevi  în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2019-2020 va debuta cu prima etapă în intervalul 4 martie  - 22 martie 2019 conform Anexei nr. 2 la ordinul MEN nr. 3181 / 18.02.2019 privind aprobarea Calendarului și a Metodologiei de înscriere a copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2019-2020 . Înscrierile pentru prima etapă  (4 martie  - 22 martie 2019) se vor face de luni până vineri, în intervalul orar 8-18 la secretariatul unității școlare, str. Dr.I.Ratiu, nr.53.

Planul de școlarizare aprobat cuprinde 3 clase pregătitoare: doua clase pregătitoare la cladirea din strada Dr.I.Rațiu și o clasa la clădirea din strada Gh.Barițiu.

Cererile de înscriere în clasa pregătitoare se completează în școală pentru toți copiii.

Documentele necesare înscrierii sunt:

  • Cererea tip generată de aplicația informatică (semnată de părinte după validarea de către un membru al comisiei de înscriere);
  • Fotocopia după cartea de identitate a părintelui;
  • Fotocopia după certificatul de naștere al copilului;
  • Copia documentului de evaluare a dezvoltării psihosomatice eliberat de CJRAE pentru copiii care împlinesc 6 ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2019.

Toate documentele menționate mai sus vor fi prezentate la momentul înscrierii în original, în vederea certificării ”conform cu originalul” de către un membru al comisiei de înscriere.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

Tel.: 0264-311951 – SECRETARIAT,  la sediul școlii, str. Dr.I.Ratiu, nr.53, (8-18), www.tmturda.ro, iar pentru străzile arondate, accesați linkul  http://tmturda.ro/circ.pdf

Director Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu”
Prof. Gianina Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS