Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Laudatio Domnului Director profesor Ioan Groza

A. Iancu
Tools
Typography

„Noi, cadrele didactice care pedau matematica, trăim astăzi un moment memorabil, prin care la împlinirea a 43 de ani la catedră, Vă omagiem pe Dumneavostră, care faceţi parte din Liga aleasă a profesorilor de vocaţie.

Aveţi un stil şi un farmec aparte, sunteţi un OM dăruit şi profund, iar mesajul pe care l-aţi transmis are asupra elevilor o influenţă care nu încetează niciodată.

Prin eforturile Dumneavoastră permanente, prin demnitate şi onoare, prin calitate intelectuală şi rafinament aţi reuşit să înrâuriţi şi să formaţi generaţii întregi de elevi. Vă mulţumim că existaţi şi că nu aţi obosit niciodată ca, darnic, să ne umpleţi inimile cu lumină şi căldură. 

Aţi ştiut şi ştiţi să aveţi o viziune a întregului, a lucrului profund şi durabil, prin care, aşa cum ne spunea un scriitor cândva – oameni ca aceştia ,,semănând credinţe, ne-au îndrumat să culegem biruinţe”.

Omagiem azi personalitatea unui intelectual de certă valoare, a cărui prezenţă la catedră a influenţat evoluţia şcolii de matematică din Turda şi judeţul Cluj. Onorăm astăzi pe cel care a seamănat lumină în minţile tinere ale celor ce vin spre mentorii lor cu emoţie şi speranţă.

El, Dascălul Ioan GROZA, a dus cu demnitate frumoasa, mirabila povară a luminării minţii şi sufletelor celor tineri, efortul de a da învăţătură; adeseori încercănat, dar niciodată ostenit în lucrările sale.

Iţi dorim, dragul nostru Nelu GROZA, să ai parte de sănătate, lumină în suflet, şi multă dragoste, depline bucurii şi viaţă lungă!

Îţi mulţumim că, prin învăţătură şi exemplul personal, ne-ai întărit în credinţa că trebuie neabătut să fim şi să găsim cuvântul bun pentru cei singuri, reazem pentru cei căzuţi, întărire pentru cei umiliţi, alinare pentru cei bolnavi, milostenie pentru cei în lipsă, speranţă pentru deznădăjduiţi, îndrumare pentru cei rătăciţi, linişte pentru cei cuprinşi de tulburare.

La mulţi şi frumoşi ani, dragul nostru Ioan (Nelu) GROZA !

Cu deosebită consideraţie. nemărginită admiraţie şi mult drag,
Cadrele didactice cu specializarea matematică din zona Turda-Câmpia Turzii
Turda, 24 iunie 2016”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS