Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

S-au desemnat cei mai buni creatori de povesti

Diverse
Tools
Typography

"Creatorul de poveşti" este una dintre secţiunile concursului regional interdisciplinar "Mozart 2013", concurs ajuns, deja, la a cincia ediţie.

Desfăşurată pe 16 mai de la orele 17.00 la Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu" din Turda, secţiunea - de creaţie interdisciplinară: limba română şi muzică - a fost una în care elevii participanţi aveau sarcina de a crea basme în timp ce ascultau muzică de Mozart. 
Şcolile reprezentate la această secţiune au fost Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan" din Turda, Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna" din Turda, Liceul Teoretic "Pavel Dan" din Câmpia Turzii, Şcoala Gimnazială "Mihai Viteazul" din Câmpia Turzii, Şcoala "Constantin Brâncuşi" din Cluj-Napoca dar şi şcoala gazdă a secţiunii, Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu" din Turda, la secţiune participând un număr de 50 de elevi: 6 elevi de clasa a V-a, 20 de elevi de clasa a VI-a, 15 elevi de clasa a VII-a şi 9 elevi de clasa a VIII-a.
Potrivit profesorului coordonator al competiţiei - Manuel Sebastian Bălaj - în timpul desfăşurării secţiunii, elevii participanţi au audiat Simfonia (nr. 55) în Sib - KV App 214-45b (p. I: Allegro), Serenada nr. 13 pentru coarde în Sol (Eine kleine Nachtmusik) - KV 525, Sonata pentru pian nr. 16 în Do (Sonata semplice) - KV 545, Concert pentru corn şi orchestră nr. 3 în Mib - KV 447, Simfonia (nr 44) în Re – KV 81-73l (p. a III-a: Allegro molto) şi Allegro în Do - KV 1b.
Lucrările elevilor au fost corectate de un juriu format din profesor Cătălin Andreica (Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan"), profesor Codruţa Andreica (Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan"), profesor Octavian Gruian (Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu"), profesor Maria Oniş (Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna") şi profesor Camelia Vesa (Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu").
Juriul a deliberat şi, potrivit deciziei juriului, rezultatele secţiunii, aşa cum apar ele şi pe site-ul concursului - proiectmozart.wordpress.com - sunt următoarele:

CLASA a V-a
Premiul I:
Mara Cheţan – Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna"
Premiul II:
Maria Cocan – Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna"
Premiul III:
Irina Mucea – Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu"
Menţiune:
Ruxandra Popescu – Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu"
Diana Dumitriu – Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan"

CLASA a VI-a
Premiul I:
Adela Oroian – Liceul Teoretic "Pavel Dan"
Premiul II:
Mara Paşca – Şcoala Gimnazială "Constantin Brâncuşi"
Ştefan Hanc – Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu"
Bianca Sălcudean – Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu"
Menţiune:
Paul Trofin – Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu"
Răzvan Mornea – Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan"

CLASA a VII-a
Premiul I:
Florina Martin – Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan"
Premiul II:
Darius Gabriel Bocoş – Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan"
Premiul III:
Iulia Drăgan – Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu"
Menţiune:
Monica Isza – Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan"
Mara Avrămescu – Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu"

CLASA a VIII-a 
Premiul I:
Laura Pintilie – Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu"
Premiul II:
Denisa Lorena Uţiu – Şcoala Gimnazială "Mihai Viteazul"
Premiul III:
Daiana Suătean – Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan"
Menţiune:
Daniela Miloş – Şcoala Gimnazială "Mihai Viteazul"  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS