Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Patru tineri de la Liceul "Pavel Dan", in lupta impotriva drogurilor

Diverse
Tools
Typography

În perioada 20 marie 25 mai, patru eleve ale clasei a IX-a A a Liceului Teoretic "Pavel Dan" din Câmpia Turzii au fost literalmente sufletul proiectului antidrog "Tinerii întzre DA şi NU", proiect aflat în Concursul Naţional de proiecte antidrog "Împreună".

Principalul scop al proiectului este prevenirea consumului de tutun, alcool şi plante etnobotanice în rândurile tinerilor.
Coordonate de profesor Lenuţa Rad, cele patru eleve din clasa a IX-a a a Liceului Teoretic "Pavel Dan" din Câmpia Turzii sunt: Ruxandra Bărbuş, Codruţa Cenan, Alexandrina Cuc şi Teodora Tâmpănar.
printre activităţile desfăşurate în cadrul proiectului sunt marșuri antidrog în școală și în oraș, mai multe dezbateri în urma vizionarii unor filmulețe, un concurs de postere, desene, bannere cu mesaje pozitive antidrog, un concurs de creații literare, prezentări PowerPoint, diverse competiții sportive şi un spectacol artistic în cadrul căruia s-au regăsit dansul, muzica şi teatrul.
Una dintre activităţile care s-a dovedit a fi deosebit de atractivă este "Cheia e la tine", o activitate tip concurs în cadrul căreia, pe baza unei poveşti, participanţii au avut de parcurs un traseu în parc cu diferite puncte indicii având trebuind să realizeze mai multe sarcini contra cronometru: mimă, cățărat, întrebări de perspicacitate, trasul de sfoară, labirint, aruncatul la țintă dar şi alte sarcini cu un scop bine definit.
Toate activităţile desfăşurate nu s-au dorit altceva decât o alternativă, pentru tineri, de petrecere a timpului liber, în aceste activităţi fiind implicaţi foarte mulţi elevi din liceu.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS