Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Theodor Romila s-a remarcat din nou

Diverse
Tools
Typography

Prezent la cursul de pictură din cadrul Cursurilor de vară 2013 organizate de către Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj, Theodor Romilă s-a distins prin lucrările plastice pe care le-a executat pe durata cursului.

Theodor Romilă este un elev cu rezultate foarte bune la şcoală, iar una dintre pasiunile lui este pictura. Elev în clasa a VII-a la Şcoala Gimnazială „Ioan Opriş” din municipiul Turda, Theodor Romilă s-a numărat în acest an printre câştigătorii secţiunii „Sunet şi Culoare” destinată elevilor de gimnaziu din cadrul Proiectului Interdisciplinar Regional W. A. Mozart - Ediţia a V-a (2013), competiţie ce se desfăşoară anual la Turda.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS