Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

"Şcoala altfel" la Primăria Municipiului Turda

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
“În săptămâna care tocmai se încheie elevii au beneficiat de activităţi diverse desfăşurate în cadrul programului “Şcoala altfel”.

Am primit cu bucurie elevii turdeni care au ales să poposească pentru câteva minute la sediul Primăriei Municipiului Turda pentru a vedea cum se desfăşoară administraţia publică locală.

Aceştia s-au arătat interesaţi de activitatea funcţionarilor publici şi nu numai, au venit cu întrebări adecvate vârstei lor şi mă bucur de faptul că tânăra generaţie are oportunitatea de a lua parte la acţiuni care ulterior să îi poată îndruma în alegerea profesiei şi, de ce nu, de a le ghida parcursul vieţii.“

Primarul Municipiului Turda

Tudor Ştefănie

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS