Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Tineri turdeni valoroşi

Diverse
Tools
Typography

După cum vă promiteam, începem o scurtă serie de materiale, prin care încercăm să vă prezentăm o parte dintre adolescenţii performanţi din municipiul Turda – prin prisma rezultatelor obţinute dar şi prin aprecierile propriilor lor profesori – materiale ce vor purta chiar această denumire: tinerii turdeni valoroşi.

Prin această scurtă serie, îi veţi cunoaşte prin intermediul nostru – în ordine – pe Bogdan Silvăşan, Alexia Ştirb, Flavia Dorobăţ, Bianca Buzan, Adela Ţigănilă, Iulia Mucea, Ionuţ Bratu, Diana Dumitriu, Dan Arion şi pe Oana Venţel.

Vi-i vom prezenta doar pe câţiva, ca reprezentanţi ai generaţiei lor şi ca exemple de urmat, plecând de la ideea că demensul nostru va avea ecou în comunitatea turdeană. Şi când spunem asta, ne gândim şi la faptul că în viitor şcolile îşi vor promova mai bine elevii performanţi şi vor invita mass-media locală la momentul potrivit să-i prezinte prin performanţele înregistrate, astfel încât să poată fi aduşi în atenţia turdenilor, iar elevii să se bucure de recunoaşterea cuvenită la nivelul comunităţii turdene, aşa cum ar fi firesc de altfel, nu doar la final de an şcolar şi nu doar pentru imaginea şcolii, ci în primul rând pentru a fi promovaţi aceşti tineri.

Înţelegem prin performanţă, rezultatele deosebite obţinute de elevi la concursuri şcolare – cele avizate de către Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice şi incluse, după caz, în calendarele CAEN, CAER sau CAEJ – la olimpiadele şcolare, în cadrul competiţiilor sportive de mare anvergură sau la concursuri, respectiv la festivaluri cultural-artistice semnificative.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS