23
Wed, May
156 New Articles
×

Message

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook

Check this page in Facebook Object Debugger to reload cache

og:title - “Fii responsabil! Fii partenerul meu! - Grădiniţa cu program prelungit “Pinocchio”
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/educatie/58-diverse-educatie/5572-fii-responsabil-fii-partenerul-meu-gradinita-cu-program-prelungit-pinocchio
og:site_name - AGORA MEDIA

“Fii responsabil! Fii partenerul meu! - Grădiniţa cu program prelungit “Pinocchio”

Diverse
Typography

- comunicat -
Preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „PINOCCHIO” - Câmpia Turzii, au adoptat curtea grădiniţei în vederea înfrumuseţării spaţiului verde.

Încântaţi că pot pot participa la acţiunile de salubrizare, luni, 3 aprilie 2017, au venit pregătiţi de acasă cu roabe, greble, găleţi, lopeţi, sape şi mănuşi. Au adunat frunzele şi crengile uscate.

Harnici ca nişte «furnicuţe» au plantat panseluţe şi fiecare grupă şi-a plantat câte un pomişor pe care să-l îngrijească până la terminarea grădiniţei. Educaţia ecologică începe din grădiniţă, iar doamnele educatoare sunt cele care pun temelie pentru ca aceşti copii să fie gospodari adevăraţi. Prin astfel de activităţi le formăm copiilor acea dragoste de a păstra curăţenia în jurul lor. Este necesar pentru ei să se dezvolte şi să crească sănătoşi într-un mediu curat.

Mulţumim Primăriei pentru sprijinul acordat, pentru punerea la dispoziţie a florilor şi pomilor necesari pentru desfăşurarea acestei activităţi. Copiii noştri sunt responsabili şi deschişi pentru orice activitate care îi valorizează”,  a declarat doamna director profesor Ionela Lucia ŞEULEAN.

Drept răsplată pentru efortul depus s-au jucat bucuroşi la aparatele din curtea grădiniţei, s-au bucurat de soare, de aer curat, de flori şi pomişori. 

Dacă suntem atenţi şi îi observăm, putem vedea în copiii noştri iubirea pe care o manifestă faţă de natură. Iubirea lor constă într-o mare bucurie. Sunt minunaţi şi ei cred că natura este a noastră, a tuturor!

Câmpia Turzii este a noastră, a tuturor! 

Direcţia Relaţii cu Comunitatea
Serviciul Informare şi Relaţii Publice

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS